Lørdag d. 3. september var der indkaldt til træningslejr for klubbens super grand old boys. Det må være den rette betegnelse for denne gruppe, der gennemsnitligt aldersmæssigt vel ligger i den høje ende af 60’erne. Selvom det efterhånden er ved at være nogle sæsoner siden at holdet har været på håndboldbanen, så har kammeratskabet holdt sammen på denne flok gutter og deres bedre halvdele. De er fastbestanddele ved hinandens runde fødselsdage, sølv og guldbryllupper, samt meget andet. Tonen i gruppen er til tider meget fri, men altid kærlig og med et glimt i øjet.
Forhenværende skoleinspektør Bent Henriksen er en af de 26, der var med på turen i år og han fortæller at traditionen går helt tilbage til 1984, hvor den første tur fandt sted.
Det meste af kongeriet er besøgt på deres ture, der som regel ligger i den første weekend i september.
Der var i år afgang lørdag kl. 10.00 med lejet bus fra Rask Mølle skole og så gik turen ellers ud i det blå. Frokosten, som i år bestod af medbragt smørrebrød blev nydt i det gode vejr og kender vi gruppen ret, så var der formentlig også en lille en til halsen. Frokosten blev nydt ved Mønsted kalkgrubber.
Derefter kørte holdet videre til Viborg Golf Hotel, hvor holdet overnattede. Aftenen blev nydt med en lækker aftenmenu med vin m.m.
Søndag morgen startede ikke med en løbetur eller biptest eller andre uhyrligheder, men i stedet med dejlig morgenmadsbuffet inden turen gik tilbage mod Rask Mølle.
Sidste stop på turen var tilfældigvis henlagt til en lille rast, hvor der kunne nydes en hotdog.
Tak til holdet for billeder og et lille indblik i et unikt sammenhold.