Vi trådte ind i 4 runde af pokalturneringen, og her havde vi trukket Hørning fra serie 1. En på papiret en kamp som skulle vindes, men også en kamp, hvor vi ville møde et topmotiveret hold, som forsøgte at redde deres sæson ved at slå et højere rangeret hold.

Derfor blev der til kampen sat fokus på at være klar fra start, og ikke lade Hørning få muligheden for en overraskelse. Dette skulle ske ved at vi skulle holde højt tempo, og derved kvæle hjemmeholdet.

Dette lykkedes fint, og vi kom hurtig foran med 4 – 0, og på en flot koncentreret første halvleg fik vi afgjort kampen med en føring på 18 – 9.

Denne føring blev opbygget ved godt forsvarsspil, og med en meget velspillende Martin Kjærsgaard på kassen, gav det mange kontra mål.

Anden halvleg blev cruise control sat til, og vi kørte en sikker 33 – 22 sejr hjem, og er dermed med i hatten til 5 runde i pokalen når der trækkes lod i det nye år.

Kampen blev brugt til at prøve nogle af vore unge talenter af i, nemlig Anders Møldrup og Alex Sørensen, og især Alex skal roses for en flot kamp.