72 hold har spillet 136 kampe rundt i 10 forskellige haller og der er blevet scoret 4088 mål. Vi fik kun et enkelt afbud, som vi ikke kunne dække ind med hold fra vores reserveliste. Så turneringsplanen holdt hele lørdagen. Som ”normalt” opstod der skader i løbet af lørdagen, der gjorde at planen fik lidt huller søndag.

Vi har haft 56 hold til at overnatte i klubhuse, på skolen og rundt i børnehaverne i Rask Mølle.

I det hele taget må vi fra stævneudvalget sige at det har været en super god Rask Mølle Cup. Der har været fremgang på antal tilmeldinger, og vi har kunnet tilbyde overnatning på den nyrenoverede Rask Mølle Skole. Det har både vi som udvalg, men ikke mindst vores deltagere sat pris på.

En stor tak til alle håndboldspillere, trænere og ledere samt dommere for et godt stævne. Også en stor tak til JHF Kreds 6, som har hjulpet med at påsætte dommere. Der var en enkelt kamp, hvor påsætningen svigtede, men hjælpen var nær og en træner fra et af de øvrige hold i hallen dækkede hullet, mens en erstatningsdommer skyndte sig til den ramte hal.

Stemningen til årets RM Cup har været god, ikke bare i 1. og 2. halvleg, men bestemt også i 3. halvleg. Overnatningen på skolerne har fungeret rigtig godt. Holdene har stort set alle steder passet godt på tingene. Men med så mange mennesker er der dog enkelte hold, der ikke får hele deres depositum retur, grundet skader, som vi først er blevet gjort opmærksomme på, da skolen startede igen. Vi kontakter de hold, der ikke får deres depositum retur og forventer at være igennem tilbagebetalingerne senest den 8. oktober.

Det vil være en stor hjælp for både jer og os, hvis I logger ind på MyTeam og tjekker, at et konto nr. er tilknyttet jeres hold. Mangler der et konto nr., så få det tilknyttet hurtigst muligt, så I kan få jeres penge.

Langt de fleste hold skal have ros for at overholde reglerne og for at være med til at skabe en fantastisk stemning. Dog var det sagt på godt jysk TRÆLS at et eller flere fjolser havde moret sig med at hælde en dåse majs ned i akvariet i UFOEN. Det resulterede i fiskedød i akvariet. Det er ganske simpelt ikke ok!!!

Vi har igen i år brugt vores IT system PROCUP til at styre stævnet. En af de nye funktioner, vi har taget i brug i år, var indrapportering af resultater fra dommerbordene via en APP. Det har stort set virket, som vi håbede, men der har været enkelte fejlindtastninger, som vi dog fik rettet forholdsvis hurtigt. Det har givet enkelte udfordringer, men vi har stort set fra alle mødt forståelse for, at det er et nyt system, og at al begyndelse kan være svær.

Tak for godt samarbejde til alle rundt i de mange haller, som vi har spillet i. Ikke mindst en stor tak til Elin og Frank i vores hjemmebanehaller i Rask Mølle. De sidste hjælpere forlod hallerne kl. 04.30 søndag morgen efter et brag af en fest og kl. 9.00 blev den første kamp fløjtet i gang i en hal, hvor man stort set ikke kunne se, at der havde været stævnefest aftenen og natten før.

Vi har allerede nu lavet aftale for 2018 med vores liveband SHOWDOWN og DJ Gutterman, som var med til at skabe en kæmpefest i Rask Mølle Hallerne lørdag aften sammen med 650 cup-deltagere.

Rundstykkerne og alt andet brød til morgenmaden er blevet leveret af Bagergaarden Tørring og meget andet er købt hos Dagli Brugsen Rask Mølle. Tak til jer for godt samarbejde igen i år.

En stor tak for et fantastisk samarbejde og ikke mindst tak for god mad til vores madleverandør og hovedsponsor Rask Mølle Kro. Fra kroen skal vi også sige tak for et godt stævne. Rigtig mange var forbi fredag aften til aftensmad og fest.

Den største tak skal dog gå til alle vores mange frivillige, som tilsammen bruger mange hundrede timer på så forskellige opgaver, som at være nattevagt, servere morgenmad, sidde ved dommerbord, tjekke holdene ind og ud på overnatningsstederne, gøre rent, være bartendere, rydde op under festen osv. osv.

Der er utallige opgaver og indimellem, så svigter det. Men i nøden er hjælpen størst – fredag aften manglede der hjælpere til opstilling af borde og stole til morgenmaden. En sms blev sendt og 10 minutter senere stod der 7 hjælpere. Det er intet mindre end fantastisk.!!!

Så tak til alle vores hjælpere – intet stævne uden jeres hjælp. Intet stævne ville betyde færre penge til klubbens brug af andre stævner, til uddannelse af trænere, til events i løbet af året og ikke mindst ville den manglende indtægt medføre et langt højere kontingent.

I stævneudvalget er vi godt klar over at vi har en hjælpergruppe, som skal udvides, så vi ikke trækker mere og mere på den samme gruppe, som bliver mindre og mindre.

Derfor vil vi i den nærmeste fremtid invitere til et aftensmadsmøde, hvor emnet skal være ”Rask Mølle Cup” og handle om, hvordan vi gør det bedre at være frivillig til Rask Mølle Cup. Så hold øje med hjemmesiden, Facebook og mailen.

Endnu en gang tak til Jer alle for netop jeres bidrag til at gøre Rask Mølle Cup til en succes.

Vi ses næste år til Rask Mølle Cup 2018.

Med venlig hilsen fra Rask Mølle Cup udvalget
Conny Mathiasen
Bent Henriksen
Martin Pedersen
Claus Falkenberg
Dennis Byskov Hansen

Dette års vindere:
Dame A: IF Stjernen
Dame B / C: Gødvad GIF
Dame D: Thy Håndbold 2

Herre A: Års HK
Herre B: Ollerup/Skerninge & IF Nordthy
Herre C: Sierslev HK