Bestyrelsen for HK 73 Rask Mølle har siden sommerferien arbejdet på at rette økonomien til i forhold til den meget reducerede indtjening, som klubben har haft siden marts måned. Med både aflyste bankospil og med september stævnet ”Rask Mølle Cup”, der gik samme vej, har det været bidende nødvendigt at holde styr på blandt andet kontingentindbetalingen, men også og ikke mindst på de udgifter, som der følger med for at drive en semistor håndboldklub med 10 turneringshold + en masse børnehold op til 10-årsalderen.

Det er blevet indskærpet at man ikke kan spille kampe uden at man har betalt kontingent!!! Det er en fælles opgave for trænere og klubbens ledelse, som er blevet løst rigtig fint. Der mangler stadig indbetalinger fra enkelte spillere, men det kommer. Så på denne side er vi godt på vej. Samtidig har klubben søgt kompensation gennem DIF / DGI-puljerne, så lidt er der kommet ind.

Men på udgiftssiden, så er der også blevet kigget på udgifter. En af de store er trænergodtgørelser og der har bestyrelsen haft et kig på nogle af de store poster, herunder trænerudgiften til senior holdene herunder herrer holdet. Selvom der har været stor forståelse fra både klubben, men også fra 3. divisions herrernes træner Søren Gottfredsen, så har det ikke været muligt at finde en løsning, som kunne sikre et forsat samarbejde. Derfor er Søren fratrådt med dags varsel. Det er vigtigt at understrege at begge parter skilles i bedste forståelse for hinandens argumenter og udfordringer.

Fra klubbens siden kan vi kun give Søren de bedste ord med på vejen og vi har været utrolig glade for samarbejdet gennem det sidste 1½ år. Vi glæder os til at se ham i Rask Mølle Hallerne igen i løbet af sæsonen. Tak for indsatsen Søren.

I forhold til det nu ledige trænerjob, så har klubben også løst dette. Det har været naturligt at kigge i retning af en af de bærende kræfter på holdet og samtidig en af de spillere, der gennem hans håndboldkarriere har prøvet en del forskelligt på både liga og 1. divisionsplan. Det er derfor med stor glæde at vi kan præsentere Ronnie Mathiasen, som ny 3. divisionstræner.

Tanken er at Ronnie bliver spillende træner og at den nuværende holdleder Ann Kortegaard Niemann også forsætter på bænken. Ronnie vil i et vist omfang også forsat være en del af U19 drengenes trænerteam, men selvfølgelig i det omfang, som der kan lade sig gøre.

3. divisions herrerne spiller på søndag d. 18. oktober kl. 16.00 på hjemmebane mod Viborg FH. Søndagens kampprogram er det første efter at turneringen er blevet genopstartet og byder på følgende kampe:

12:30U-15 Drenge BHK 73, Rask MølleVirring-Vitved UIF
13:30U-19 Drenge AHK 73, Rask MølleAns IF
14:50U-17 Piger BHK 73, Rask MølleEjstrup/Hærvejen
16:003. Division HerrerHK 73, Rask MølleViborg FH
17:30Serie 2 DamerHK 73, Rask MølleEjstrup/Hærvejen 3
18:50Serie 3 HerrerHK 73, Rask Mølle 2Lund IF 2
20:00Serie 3 DamerHK 73, Rask Mølle 2Lindved GF

Bestyrelsen HK 73 Rask Mølle

Jeanette, Ann, Sebastian og Martin