Ernæringsplakat
Onsdag d. 13. november inviterer HK 73 Rask Mølle de unge samt deres forældre til et foredrag, hvor fokus ligger på ernæring.

Det afholdes på Rask Mølle Skole fra 19.00 til 21.00.

Vi sætter lidt fokus på hvordan vi alle kan blive mere klar til: Skole, arbejde, sport m.m. ved at putte det rigtige i munden.

Kurset ”Rigtig kost til unge” henvender sig til alle unge i alderen 14 -18 og gerne deres forældre. Har man for lidt energi i dagligdagen eller kniber det nogle gange med koncentrationen og hvordan ser det ud med at holde vægten – er den på vej op eller ned? Alt dette kan du får svar og løsninger på til dette oplæg, som er en generel indføring i kostens betydning for udvikling, indlæring, motion, præstation og velvære.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

Foredragsholder Lilja Snorradottir Uddannet klinisk diætist, er tidligere uddannet folkeskolelærer og har hovedsagligt undervist i overbygningen og har været håndboldtræner for ungdomsårgangene på både pige- og drengesiden i mange år, og har derfor et særdeles godt kendskab til unges madvaner – både i skole, til sport og generelt.

Vi glæder os til at byde alle velkomne til en spændende aften med fokus på ernæring og så er det GRATIS for alle og man behøves ikke at spille håndbold for at benytte sig af tilbuddet. Tilmelding er ikke nødvendigt, men skulle tiden være til det, så må man gerne sende en mail til dennishansen@hk-73.dk og sige at man kommer.

Vi ses på Rask Mølle Skole onsdag d. 13. november kl. 19.00!!!

 

Del gerne dette med alle I kender 