Så blev det endelig tid til at vi skulle til stævne!!!

I dag var vi i Lund, hvor vi spillede 3 kampe lige fra morgenstunden af. Først og fremmest vil trænerteamet lige fremhæve at vi var meget imponeret over vores 6 fantastiske spillere, som til tider, når vi træner, mangler en lille smule koncentration. Det gjorde vi ikke i dag, fuld koncentration over hele linjen. Alle mand kæmpede alt hvad de kunne og vigtigst af alt var vi gode hold kammerarter.

Første kamp spillede vi mod Ejstrupholm, som også var U7 ligesom os. Det var en god og lige kamp og alle havde mod på at skyde og vi dækkede super flot op. God sportsånd og vi heppede flot på hinanden. Trænerne og holdet er lidt uenige om kampens slutresultat. Vi er dog enige om at vi vandt. 👏👏👏

2. Kamp var mod Horsens HH. Den var svær, de kom med et U8 hold som var størrelsesmæssigt noget større end os så selvom deres træner sagde de fleste var nybegyndere så havde de en klar fordel da de var meget højere end os. Det var en kamp som var hård for moralen for det var rigtig svært at synes det var sjovt. Men vi var gode til at sige at vi må gøre hvad vi kan og så må vi se hvad der sker. Det endte med et nederlag. Øv øv.

3. og sidste kamp var mod Torsted også et U8 hold. Spillerne var igen lidt nervøse for størrelsen på de andre, men kæmpede så flot og var virkelig gode. Der var super mange gode redninger inde på målet og det gav blod på tanden i angrebet. Vi ender med at vinde den 3 kamp og spillerne var fortjent SÅÅÅ stolte.

Jeg havde lovet spillerne for nogle uger siden til træning at hvis vi vandt 2 kamp kunne vi synge sejrssang – heldigvis er det unge skarpe hoveder vi har med som også kan huske det. Så vi sang og alle endte med at gå hjem glade.

Alt i alt en fin dag – med udfordringer på vejen. Men heldigvis er det en flok seje børn som ikke giver op!

Vi mødte hold som var større end os i højden – men ikke bedre end os på holdånd og fightervilje.

Tak for lån af børnene.