Afslutningen på sæsonen 2019-20 må jo nok betegnes som utraditionel – mildest talt!!! Coronaen kom buldrende og for alles sikkerhed og sundhed blev det besluttet af DHF at sæsonen blev afsluttet fredag d. 13. marts for alle hold fra 2. division og ned. Turneringen for alle børne og ungdomshold er ligeledes afsluttet. Kun senior ligaerne + 1. division mangler der en afgørelse på.

For HK 73 Rask Mølles 3 senior har det betydet følgende:

Vores damehold, som efter jul har spillet serie 3 rykker op da de lå nr. 1 i deres pulje da turneringen blev stoppet.

Stort tillykke til pigerne / damerne med oprykningen.
Vi håber at I får holdt et brag af en oprykningsfest, når vi er på den anden side af alt dette.

Vi ville gerne have vist et billede af holdet, men planen var at det skulle tages d. 14. marts, så ja derfor må I undvære denne gang.

3. divisions herrerne slutter nr. 4 i puljen. Første sæson med Søren Gotfredsen i spidsen. Enkelte nye spillere er allerede på vej til den kommende sæson, så vi håber på endnu mere fremgang i næste sæson.

Holdet slutter nr. 1 i puljen, men da vi før jul måtte trække det oprindelige hold 2 ud af turneringen kan det nuværende hold 2 ikke rykke op. Vi vælger dog at se positivt på det og er glade for at det er lykkes at samle et hold med mange nye spillere, både lokale og spillere udefra. Det tegner godt for efterårs sæsonen.

Tillykke med puljevinder titlen i første omgang, så må oprykningen komme til jul i stedet.

Hvis du vil læse mere sæsonafslutningen kan det gøres på dette link:
https://www.haandbold.dk/forbund/jhf-og-kreds-1-2-4/nyheder/nyheder/op-og-nedrykning-2019-2020/