SANTANDER FINAL4 FOR HERRERNE – ÅRETS STØRSTE HÅNDBOLDFEST
10-ÅRS JUBILÆUMSUDGAVE I JYSKE BANK BOXEN.

Fire fantastiske kvartfinaler i Santander Cup er færdigspillet, og som resultat heraf kan fans af GOG, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Fredericia Håndboldklub gå på juleferie velvidende at deres favorithold, skal deltage i årets største håndboldfest, der løber af stablen i Jyske Bank Boxen d. 17.-18. februar.

Billetsalget har været i gang nogle måneder, og tusindvis har allerede sikret sig billet til super-eventen, der nåede nye højder sidste gang, hvor GOG løb med trofæet i den jyske håndboldkatedral. Det har fynboerne mulighed for at gøre igen, men de får med garanti kamp til stregen både på banen og på lægterne, hvortil der fredag åbnes op for salg i de fire klubbers respektive sektioner.

Umiddelbart efter kampen mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold, blev der trukket lod til semifinale-konstellationerne, og den magede det således, at de forsvarende mestre fra GOG skal op mod Santander Final4 debutanterne fra Fredericia Håndboldklub, mens Bjerringbro-Silkeborg mødes med Aalborg Håndbold i den anden semifinale. Kampene spilles lørdag d. 17. februar, mens der er 3.-4. plads kamp og finale søndag d. 18. februar.

Årets Santander Final4 bliver 10. gang med Santander som hovedsponsor, og der venter således en spektakulær 10 års jubilæumsudgave, der udover fire hæsblæsende topkampe, byder på et sandt overflødighedshorn af underholdning, konkurrencer, visuelle indtryk, god mad og ikke mindst et forrygende musikalsk finaleshow.

Lørdag 17.februar 2024
Kl. 11.30 Ankomstbygningen åbner med Fanzone, aktiviteter og Streetfoodområde
Kl. 12.00 Dørene til Jyske Bank Boxen åbner
Kl. 13.30 GOG vs Fredericia Håndboldklub
Kl. 16.00 Bjerringbro-Silkeborg vs Aalborg Håndbold
Kl. 17.30 Sidste kamp slutter (ca.)

STED:

Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning
SPISNING
Streetfood kan købes til Santander Final4, hvor en række foodtrucks tilbyder diverse mad og drikke. Streetfoodområdet, der er placeret i ankomstbygningen, byder naturligvis også på drikkevarer og kan tilgås hele dagen. Området lukker når sidste kamp starter.
I boderne i selve Jyske Bank Boxen kan der købes diverse drikkevarer samt fastfood.
Medbragt mad og drikkevarer er ikke tilladt.

ARRANGØR
Divisionsforeningen Håndbold

VIGTIG INFO!!!
Skulle det mod forventning ikke lykkes os at skaffe de lovede billetter tilbagebetaler vi selvfølgelig hele det indbetalt beløb.

Køb billetter her – TRYK HER