Torsdag d. 28. februar kl. 20.15 kan du i Rask Mølle Hallerne se pokalkampen i Santander Cup – 5. runde mellem de lokale drenge fra HK 73 Rask Mølle og Ligaholdet fra Ribe-Esbjerg. 

Ribe-Esbjerg HH 2018-19

Ribe-Esbjerg har flere kendte navne i truppen: 
Målmændene Søren Haagen og Søren Rasmussen som begge har kampe på det danske landshold. Derudover tæller Ribe-Esbjerg truppen også Lucas Karlsson (tidligere svensk landsholdsspiller), Jacob Heinl (forhåndværende stregspiller og anfører fra Flensburg-Handewitt), Miha Zvizej (slovensk landsholds streg), Jonas Tidemann, som i den kommende sæson skifter til Skjern Håndbold. Derover er der to islændinge Gunnar Steinn Jónsson og Rúnar Kárason som begge har spillet masser af kampe på det islandske landshold. 
I det hele taget masser af dygtige spillere på Ribe-Esbjerg holdet og på bænken har Ribe-Esbjerg Jan Paulsen og Lars Walther, som begge har masser af trænererfaring fra både ind- og udland. 

Lukas Karlsson i kamp mod Århus Håndbold (billede fra jv.dk)

Efter en svær start i Ligaen er Ribe-Esbjerg kommet godt med igen og har lige pt. 4 point op til Sønderjyske på 8. pladsen, som også er adgangsgivende til slutspillet. 

Stillingen i Håndbold Ligaen pr. 6. februar 2019

Vi håber at se rigtig mange i Rask Mølle Hallerne denne aften.