Serie 2 damer

Efter tirsdagens flotte pokalsejr på 27-21 over serie 1 holdet fra Vonsild, stod søndagens hjemmekamp på et møde mod lokalrivalerne fra Lindved.

Første kamp tilbage i oktober blev til en klar sejr på 19-13 til HK 73. Som motivation kunne HK 73 pigerne bruge det faktum at de inden kampen manglede blot et point for at kunne sikre sig oprykningen til serie 1. Oveni hatten så er der et mål om at bevarer den ubesejrede stime, som har varet hele oktober, hele november og nu ind i december.

HK 73 Rask Mølle pigerne satte sig på kampen fra starten og var efter 9 min foran 4-1. Pause føringen var en sikker HK 73 føring på 11-6.

Anden halvleg forsatte i samme dur og kampen blev aldrig rigtig spændende. I målet lukkede Ida godt ned og sammen med forsvaret var det en væsentlig del af forklaringen på sejren på 23-13 til Rask Mølle pigerne.

Dermed er holdet rykket op og klar til kampene i serie 1 efter jul, men først venter topopgøret mod Lund på tirsdag på udebane i Lund hallen. Den kamp SKAL vindes!!!

 

Serie 3 damer

Ulrik Wilbek sagde efter en landskamp mod Norge: ”Man skal kun være foran en gang i kampen og det er til sidst”. Denne sætning blev meget dækkende for serie 3 holdets kamp mod Østbirk.

Gennem kampen haltede HK 73 pigerne 2-3 mål efter de meget rutinerede damer fra Østbirk. Fra bænken søgte man løsningen som kunne bringe HK 73 ind i kampen igen. Den løsning blev fundet ved hjælp af et par mandsopdækninger og ikke mindst masser af fight fra pigernes side på en dag hvor tingene ikke kørte optimalt.

Med blot 3 sekunder tilbage af 2. halvleg kunne Sara bringe HK 73 Rask Mølle foran for første gang i kampen. Det var ikke kønt eller noget andet, men det var 2 point i serie 3 holdets sidste kamp inden jul.
Udover de to point, så bød kampen også på det første mål fra Munkholm efter hendes comeback til håndbolden!!! Godt gået tøs(er)!!!