Til alle deltagere + forældre til håndboldskolen i Rask Mølle 2019

I de sidste mange år har vi afholdt håndboldskole i den sidste uge af sommerferien. I år har vi også planlagt håndboldskole fra mandag til torsdag i uge 32. Men vi står med et kæmpe problem – vi mangler en styregruppe, som kan binde trådene sammen i løbet af ugen. De fleste af tingene er på plads, men den normale styregruppe er blevet ældre og er i øjeblikket i gang med at afslutte uddannelser forskellige steder og er der med på vej ud i det normale arbejdsliv. 

Vi mangler derfor 3-4 personer, som i samarbejde med mig (Dennis) kan stå for den praktiske afvikling af håndboldskolen. Jeg vil ikke være til stede under håndboldskolen, da jeg selv har ferie med min søn på dette tidspunkt. 

Men en stor del af alting er på plads og vi har masser af programmer, knowhow osv der er lige til at gå til. Men nogle voksne / unge voksne som er klar til at tage et stort ansvar mangler vi. 

Der er pt tilmeldt 29 på U11, 8 på U13 og 2 på U15. Så jeg forventer at vi gennemfører U11 og U13, hvis vi finder nogle kvalificerede folk. Det ser lidt svært ud med hensyn til U15, men måske kan der findes en løsning. 

For at kunne komme videre er der en deadline, der er sat til på søndag d. 9. juni til at sige om vi gennemfører eller ej. Hvis det skulle komme til en aflysning, så gør vi alt vi kan for at hjælpe Jer videre på andre håndboldskoler i området. Det vil også sige at vi senest på mandag melder ud om vi gennemfører eller ej. 

Spørgsmål eller andet så henvend dig / Jer til Dennis på 20783449. 

Det skal for en god ordens skyld siges at det er ulønnet og “arbejdstiden” er fra 8 til 16 de 4 dage + plus en del forberedelse inden. 

Mvh
Dennis