Til U14 pige og drenge forældre

Hermed lidt nyt omkring jeres børns håndbold. (alle på denne årgang har fået mailen, så har vi “ramt” nogen der ikke spiller håndbold mere, så beklager vi.) Skulle det bringe en lyst til at starte op igen, så er I mere end velkomne 🙂

Håndbolden har det i øjeblikket svært, når vi når op i U14, U16 og U18 årgangene. Mange klubber har svært ved at stille hold. Vi plejer i HK 73 at kunne holde sammen på tropperne, så vi næsten altid har hold i de nævnte årgange. Men i år kniber det på blandt andet U14 årgangen, både på pige og drenge siden.

Derfor har vi haft kontakt til naboklubberne. I den kommende uge laver vi træninger sammen med henholdsvis Lindved på pige side og Østbirk på drenge siden for at finde ud af om dette kunne være en løsning for de tre klubber.

U14 piger:
Pigerne træner sammen med Lindved på torsdag d. 7. september fra 17.30 til 19.00. Der er afgang fra Rask Mølle kl. 17.00 og der køres retur fra Lindved kl. 19.30 – husk håndklæde m.m. til efter træning.
Marjan har plads til 4 i bilen, så vi skal forhåbentligt bruge minimum en mere til kørsel. Så senest på onsdag kl. 18.00 skal man kontakte Marjan og melde sig til torsdagens træning. Marjans tlf.nr. er: 6081 5742. Det er samme nr., hvis man enten kan hjælpe med at køre til eller fra træningen i Lindved. Marjan gir besked omkring kørsel til dem, som har meldt sig til.
Det bliver kun til en fællestræning i den kommende uge, da der er spiller- og forældremøde tirsdag for Lindved spillerne, men tirsdag trænes der som normalt fra 18.30 til 20.00 i Rask Mølle Hallerne.
Når træningen er ovre på torsdag vil vi (HK 73 og Lindved) evaluerer på træningen og ideen om at lave et hold sammen.
Fredag d. 15. september er der forturnering for U14 pigerne i Juelsminde Hallerne. Hvis man gerne vil med der, så kom til træning. Lindved spillerne kommer med til forturnering, såfremt at der bliver enighed om et fælleshold.

U14 drenge:
Drengene træner sammen med Østbirk både tirsdag og torsdag. Tirsdag er det i Rask Mølle fra 18.30 til 20.00 – det er fælles med U14 pigerne. Torsdag trænes der i Østbirk fra 17.45 til 19.15. Så afgang fra Rask Mølle Hallerne kl. 17.15 og der køres retur mod Rask Mølle 19.45 – husk håndklæde m.m. til efter træning. Malte kan have nogle stykker med i bilen og derudover har Kristians forældre (Conny og Dennis) lovet at hjælpe med kørsel den første gang. Så senest på onsdag kl. 18.00 skal man kontakte Malte og melde sig til torsdagens træning. Maltes tlf.nr. er: 2622 0129. Malte gir besked omkring kørsel til dem, som har meldt sig til.
Når træningen er ovre på torsdag vil vi (HK 73 og Østbirk) evaluerer på træningen og ideen om at lave et hold sammen.

Hvis det skal lykkes at få disse hold op at stå i samarbejde, så vil jeg opfordre jer til at have god tid både før og efter træning. Dvs. lige have tid til at sige hej og klæde om i hallen inden træningen og efter træningen også klæde om og evt. tage en sodavand.
Hvis der kommer samarbejde op at køre, så tænker jeg at vi skal have holdene på noget teambuilding for at blive rystet sammen. Men mere om det senere, når det hele forhåbentligt falder på plads.
Skulle der være spørgsmål, så ring eller skriv til mig på mail eller tlf. 2078 3449.

Mvh
Dennis
HK 73 Rask Mølle