U10 Drenge B:

Søndag var U10 Drenge B en tur i Brande til kamp mod Brande, som de kender godt efter 2 tidligere møder på bare 1 måned. Kampen startede super godt, da Flø efter 30 sek. Erobrede bolden i forsvar og scorede kampens første mål på hurtigt opløb.

De første 11 min’s Flotte Spil blev brugt til at skabe en komfortabel føring til 0-5. Drengene stod godt i forsvaret og Kristian i målet tog alle forsøg fra Brande. Efter et kvarters spil fik Brande deres første mål, flot af drengene at Brande’s storskytte blev lukket godt ned i første halvleg. I halvlegens sidste minutter får Flø tilkæmpet sig et straffe, som Magnus efterfølgende sætter sikkert i mål. Stillingen ved halvleg er 3-6 til HK 73.

2. halvleg starter forrygende med et super gennembrud og sikker scoring af Harald. Men så går holdet lidt i stå, 8 min. Inde i halvlegen har drengene haft en scoringspause på 7 min., hvor rigtig mange skud bliver skudt forbi mål!! Drengene begynder efter 7 min., at ramme målet igen og efter 10 min. Spil har drengene bragt sig foran 6-9. Resten af kampen står holdet super stærkt i forsvaret, Sander og Lasse K. Bakker godt op mod midten, så Brande ikke kan komme igennem. Kristian står fortsat sikkert i målet, og med en super slutspurt og 2 hurtige mål af Flø slutter kampen 6-12 til HK 73. En rigtig god kamp af vores drenge, hvor de viste, at et rigtig godt forsvar får modstanderen til, at tabe gnisten.

Dagens målscorere
Magnus 6
Flø 4
Sander 1
Harald 1

En super tur til Brande og en dejlig søndag formiddag!

U10 Drenge C mod Gedved
På grund af skader og sygdom måtte vi ud og låne spillere til dagens kamp. Så med Johan, Frederik og Andreas på holdet var vi klar til at tage i mod Gedved på hjemmebanen i Rask Mølle.
Et godt kæmpende HK 73 hold var lidt uheldige med afslutningerne, så det var stolpe ud i stedet for stolpe ind. Det betød at Rask Mølle drengene måtte gå til pause bagud med 1-5.
HK 73 drengene forsatte anden halvleg med god gejst, men måtte desværre erkende at heldet ikke var med dem i dag.
Kampen endte med et nederlag på 4-11.
Målscorer:
Kramer 3
Jeppe 1