U10 drengene har d. 30. december deltaget i et julestævne i Fredericia Idrætscenter.
En flok glade drenge var tilbage på håndboldbanen efter juleferie, de første 15 min. mod Team Vest brugte drengene til lige at komme igang igen!! Bagud 9-6 lignede det ikke en sejr til HK 73. De fik dog styr på forsvaret, kæmpede godt og Toke tog fra i målet, så kampen blev vendt til flot sejr på 13-11 mod et godt A hold.

Næste kamp mod Fredericia startede flot – Toke holdt målet rent i 12 min, og drengene kom foran 8-0, 2. Halvleg var en mere lige affære, slutresultat – sejr på 18-7.

Sidste puljekamp mod Årup blev en lidt rodet affære, kræfter blev sparet, men sejr på 9-6 til HK drengene.

Nu klar til semifinale mod Vejle – en skidt start bagud 4-1. De kom dog igen og kom hurtigt foran, da de fik styr på forsvarsspillet. Foran med 3 mål ved halvleg og styrede kampen, det blev dog lidt spændende til sidst, men de hev en sejr hjem på 16-14.

Finalekampen mod Gødvad blev desværre aldrig spændende, drengenes kræfter slap simpelthen op samtidig med at alt lykkes for Gødvad. Så det blev nederlag på 18-7.


Flotte sølvmedaljer blev overrakt til drengene og der blev taget holdbilleder.

En hyggelig dag med super gode kampe af alle 10 drenge og trænere/holdleder. Tak til alle forældre-søskende for opbakningen og mad til drengene..