Rask Mølles tapre skønmøer og riddere på U10 årgangen har lørdag d. 14. november været på korstog i Ry.

Lørdag formiddag tog de tapre riddere samt kong Claus af Dahlievej på korstog i Ry hallerne. Holdet var Sir Frederik, Jakob, Nikolai, Marc, Kramer og Sørensen havde taget deres lanser med og forsvarede klubbens farver med stolthed og fejede alt modstand af banen med imponerende forsvarsspil, sprudlende kontraangreb og sublimt og fantasifuldt angrebsspil.
Ridderne returnerede til Rask Mølle med to fantastiske sejre på henholdsvis 10-5 og 14-5 i bagagen.

Om eftermiddagen var det vores utrolige dygtige og positive U10 skønmøers tur til at tage til Ry for at vise deres fantastiske evner og talent sammen med dronning Lotte af Anemonevej.

Vores spirende talenter mødte et sammentømret Silkeborg-Voel hold, som gjorde det svært for vores piger, men de fejdede til sidste sekund og gjorde hvad de kunne. Til trods for flot fight blev det til et nederlag på 2-9.

Vores kommende stjerner kæmpede derefter bravt mod Virklund, hvor deres stædige og ihærdighed fight dog kun blev belønnet med et lille nederlag på 1 – 5. Det var en tæt kamp med mange skud på overlæggeren fra Rask Mølle pigerne, men igen kæmpede de til det sidste. Desværre var det ikke nok, men kæmpe ros til pigerne – I gjorde virkelig det godt!!!

Både skønmøer og riddere kigger nu fremad mod nye togter.

Tak til både skribenter og fotografer for jeres indlæg.