Efter en tiltrængt juleferie med dejlig mad og gode gaver, var tiden endelig inde for U10-pigerne til igen at give sig i kast med at spille lidt bold. Til trods for det tidlige mødetidspunkt, var pigerne alle i godt humør og klar til at give den gas på banen. De skulle møde henholdsvis Jelling, Horsens 1 og Horsens 2.

I pigernes første kamp, skulle de lige bruge lidt tid til at finde hinanden igen. Men da de fandt hinanden kørte det på skinner for dem. Vi kom hurtigt foran 1-0 og med et stærkt og solidt forsvar og en stærk målmand kørte de en sikker sejr på 3-0 hjem. Denne sejr, var en rigtig forløsning for pigerne, der igennem den almindelig turnering kæmper for at få deres første sejr. Så humøret var særlig højt.

I kamp nummer 2, var pigerne klar til at møde Horsens førstehold og var alle indstillet på at skulle give den max gas. Desværre gik det ikke helt som håbet. Pigerne kom op i mod nogle rigtig dygtige spillere og et stærkt forsvar. Samtidig med at de havde utrolig svært ved at passere Horsens målmand og endte derfor desværre med at tabe 6-0, selvom de gjorde alt hvad de kunne.

Selvom koncentrationen optil den tredje og sidste kamp var svær at holde, kæmpede pigerne det bedste de havde lært, for at erobre andenpladsen i puljen. I sidste minut af kampen var stillingen 6-6 og begge hold havde svært ved at passere hinandens målmænd. Desværre var det Horsens der trak det længste strå og sendte en bold i kassen i sidste sekund og endte med at løbe med en sejr på 7-6.

Selvom pigerne var skuffet efter den tætte kamp, var humøret helt rigtigt til at slutte stævnet af, med en tur i svømmehallen. Så her blev det sidste krudt brugt, inden turen igen gik imod Rask Mølle efter en hyggelig dag.