Efter et nederlag til ØHK, skulle næste kamp spilles i Bording Hallen mod Bording KFUM den 2. februar.

1. halvleg startede skidt for HK73 drengene, og efter 2 minutters spil stod der 3-0 til hjemmeholdet. Forsvaret stod alt for langt tilbage, og de gode fløje fra Bording havde også held med afslutningerne.

Første HK73 kasse faldt efter 5 minutters spil, og derefter kom der lidt bedre styr på sagerne. Egentlig var der en del gode afslutninger fra HK73s side, som desværre ikke gik i mål. Lidt mere skarphed, og vi havde været godt med. Når aftalerne i angrebet gennemføres, spiller vi os ganske godt igennem. Stillingen var 12-7 ved pausen.

Bagude med kun 5 mål, gik HK73 på banen til 2. halvleg. Det kunne godt lade sig gøre at indhente de 5 mål. Desværre kom forsvaret aldrig rigtig i gang, og derved heller ikke målmandsspillet.
I angrebet fik drengene heller ikke rigtig styr på aftalerne, og det blev igen lidt for individuelt, da alle rigtig gerne vil byde ind. Samtidig, når man er bagud, er tålmodighed en svær ting.

Bording KFUM kom lidt for let til afslutninger, og kampen endte med 24-16 til hjemmeholdet.

16 mål er ikke dårligt, dog skal der rettes op på koncentrationen, så der kan blive scores på flere 100% chancer. I forsvaret skal der igen tages noget mere ved, og med et par parader og et par redninger, kan der sagtens komme mere spænding i kampene.

Nu er der pause et par uger, og så venter Torsted på hjemmebane den 23. februar. Der skal der være 100% koncentration på i alle 40 minutter.

Målscorere: Jonas 8, Kristian 3, Sebastian 2, Jeppe 2, Frederik 1