Denne dag i Rask Mølles Hal 2 var der disket op med Håndboldbrag for alle ungdomskampe med indløb for spillerne samt opråb af spillernavne og musik ved scoringer. Dagens modstander fra Grindsted GIF var på papiret en overkommelig opgave, men det skal man ikke regne med i håndbold.
Heldigvis kom HK73 drengene flyvende fra start og kom hurtigt foran. Aftaler i angrebet fungerede rigtig fint, og alle spillere var godt koncentrerede. Danmark løbebanen blev kørt i begge sider flere gange, og det resulterede i mål. Forsvaret stod også rigtigt, og Oliver tog godt fra i målet.
Efter 1. halvleg stod der 10-4 til HK73. Piece of cake.

Anden halvleg startede også godt, og der stod hurtigt 14-4 på måltavlen. Derefter var det som om, kampen var vundet, og der var pludselig ikke så meget holdspil i HK73s angreb.
Aftalerne blev ikke overholdt, og der var en del forvirring. Det betød tabte bolde, og Grindsteds forsvar kom godt igang. Det gjorde deres angreb desværre også, og de fik blod på tanden og fik nogle gode angreb sat igang.
Efter at have ført med 10 mål, var HK73 pludselig kun foran med fire kasser. Det blev en anelse spændende, men der kom styr på tropperne igen, og resultatet var aldrig i fare på trods af uafgjort 7-7 i anden halvleg.

Kampen endte 17-11 til HK 73 på en flot første halvleg og en knap så velspillet anden halvleg, hvor tålmodighed ikke rigtig slog igennem. Dejligt, der var luft nok til et mindre udfald, og dejligt med mange forskellige spillere på måltavlen.
Nu gælder det så “vind eller forsvind” kampen på onsdag mod Billund, som resulterer i en plads i A-rækken for enten Billund eller HK73 – det bliver ikke mere spændende!!

Målscorere: Jonas 5, Jeppe 5, Kristian 3, Emil R 2, Emil F og Sebastian hver 1.