En stor sejr, på en billig baggrund, det kunne godt være overskriften på søndagens kamp, hjemme mod Give. Kampens første 10 min. Var bestemt ikke de bedste vores drenge har spillet i denne sæson, der var masser af fejl i både forsvar og angreb. Drengene havde virkeligt, svært ved, at komme i gang. Give fik en del nemme scoringer pga. vores drenges noget rodede start på kampen. Så 7 min. Inde i første halvleg, var de noget overraskende bagud med 2-4.

Langsom blev spillet bedre, men halvlegens vendepunkt kom i det 14 min., hvor Gives målmand ser rødt efter en action, hvor han udenfor feltet forsætligt forsøger, at stoppe Markus, der vælter omkuld.

Reservemålmanden, der er noget mindre, har ikke det samme tag på vores skytter, så vi får nu gang i de manglende scoringer. Kampen er ved halvleg vendt til en føring på 9-6.

Anden halvleg var som første halvleg, præget af en del skud forbi målet, dog fik Kristian i målet bedre fat i skudende fra Give, ligesom forsvaret steppede et skridt op. Føringen blev stille og roligt øget mod slutningen af kampen. Så på trods af en del fejl, endte kampen med en sikker sejr, dog på et lidt tyndt grundlag.

Men en sejr er en sejr, og kampen mod puljens første plads er indledt…..

Dagens mål:

Casper               5
Harald                4
Magnus             7
Markus              3
Mathias             1

Torsdag d. 31. marts spiller U12 Drengene topopgør mod Gødvad i Rask Mølle Hallerne kl. 18.00. Vinderen af kampen kan formentlig kalde sig puljevinder, så der er masser at spille om. Mød op og støt drengene.