Drengene havde på forhånd luret at der var gode muligheder mod Silkeborg-Voel KFUM, som de mødte på hjemmebane i den første kamp efter Juleferien, med en sejr på 14-8 som resultat. Drengene stillede med fuld trup, og det var der behov for på en dag hvor kampen udviklede sig til en decideret forsvarskamp.

Silkeborg-Voel startede i 5-1 forsvar som voldte lidt problemer for vores drenge, heldigvis havde Silkeborg-Voel samtidig også problemer med at komme til gode chancer i den anden ende, hvor Kristian i målet samtidig havde godt fat. Så efter en lige start på 1.halvleg trækker drengene lidt fra i løbet af halvlegen, Stillingen ved pausen var 4-6.

2. halvleg udviklede sig, efter at drengene havde været foran med 3 undervejs, til et meget spændende og intenst opgør til sidst. Det lykkedes kun drengene at score 3 mål i 2.halvleg, men da de samtidig holdte Silkeborg-Voel nede på 4 scoringer, slutter kampen med en snæver 1-måls sejr på 8-9.

I næste kamp ønsker vi en større udnyttelse af 100% chancerne, træværket var usædvanlig bredt i dag, så kampen ikke er så spændende til sidst.

Stilling 07032016 U12D

U12 drengene ligger stadig på 2.pladsen i puljen, og holdte dermed liv i håbet om at vinde puljen.

Målscorer:
Karlsen 4
Magnus 3
Harald 1
Mathias 1