Så blev det endelig onsdag, og drengene skulle spille vind eller forsvind kamp mod Billund IF på udebane. Før kampen lå de to hold fuldstændig lige i toppen med 14 point for 9 kampe. HK73 dog forrest pga. bedre målscore samt bedst i indbyrdes opgør.
Det var ret ligetil: vinderen af aftenens kamp ville rykke op i A-rækken. Dog kunne HK73 nøjes med et enkelt point.

Første halvleg startede Billund med at komme godt ud af hullerne og spillede gode angreb. De kom foran 2-0, og først efter 5 minutters spil kom HK73 på tavlen.
Begge hold stod rigtig godt i forsvaret og målmændene tog godt fra. Der var gode angrebsåbninger i begge ender, og det var tydeligt, at når HK73 fik sat deres løbebaner op, resulterede det i gode målchancer. 1. halvleg endte 7-5 i HK73s favør. Supergodt.

I anden halvleg kom Billund igen bedst ud, og der skulle også gå 5 minutter i denne halvleg, før første HK73 mål. Der var gode målchancer, men desværre også nogle stolpeskud, som kunne have været dejlige at få ind, så tilskuernes og trænernes puls kunne have gået ned i et normalt leje.
Men nej – kampen blev utrolig spændende. HK73 var foran med 11-9 og kunne have lukket kampen. Det så ud til, der gik lidt gummiarm i den, og der stod pludselig 12-12.

Uha, uha…… Med 11 sekunder igen, en mand i undertal og Billund i boldbesiddelse, skulle kampen afgøres. Heldigvis holdt drengene stand, og Billund formåede ikke at få bolden i kassen for at kunne rykke op i A.
Kampen endte 12-12 – og det betyder en forårssæson i A-rækken for HK73s drenge.

Begge kampe mod Billund har været spændende, og de to hold har stået rigtig godt til hinanden. Det var de to rigtige hold, der kæmpede om pladsen i den pulje. Meget seværdig håndbold.
Nu er der så en mindre spillepause, og så skal det blive spændende at følge drengenes færd i A-rækken. Der bliver nogle udfordrende kampe, og det kommer til at kræve 100% koncentration fra alle i 2*25 minutter i hver kamp.
Supergodt gået af både spillere og de to trænere, det er velfortjent!! KÆMPE tillykke herfra.
Målscorere:
Jonas 5, Kristian 2, Emil R 2, Jeppe 2, Sebastian 1