Efter et par dejlige juledage med gaver, god mad og afslapning, skulle HK73’s U12 drenge spille DGI julestævne 3. juledag i Forum Horsens.

Der skulle spilles bedst af 3 kampe, og modstanderne var i nævnte rækkefølge Jelling FS, Kolding IF og Stensballe IK.

I første kamp mod Jelling FS var det som om, drengene lige skulle bruge 1. halvleg til at vågne op efter julemaden. De skulle lige finde hinanden, så 1. halvleg blev helt lige, og stillingen var 3-3 ved pausen.
I anden halvleg blev spillet bedre, og afleveringer lå også bedre. Drengene kom aldrig rigtig i problemer og vandt kampen med 7-5.
Målscorere: Jonas 4, Jeppe 2, Magnus 1

Kamp nr. 2 var mod Kolding IF, som spiller i A-rækken.
Igen skulle der lige indstilles i både forsvar og angreb, men spillet var noget bedre end i den første kamp, og mange ting lykkedes.
Efter første halvleg førte HK73 med 5-4, og igen blev anden halvleg ikke rigtig spændende, og HK73 hev sikkert stikket hjem med 10-7 over et A-række hold. Dejligt at se flere forskellige spillere på måltavlen.
Målscorere: Jonas 5, Joakim 2, Sebastian 1, Marco 1, Jeppe 1

Den sidste kamp mod Stensballe IK skulle vise, om HK73 kunne holde koncentrationen og hive den tredje sejr i land. På papiret var Stensballe nok den svageste modstander, og der gik desværre lidt gummiarm i den fra HK73’s side. På trods af halvdårlige afleveringer, halvsløjt forsvar førte drengene dog alligevel med 5-3 ved pausen.
I anden halvleg, skulle der gå næsten 5 minutter – ud af en halvleg på 10 minutter – før HK73 fik hul på scoringsbylden. Desuden reddede Oliver en 100% chance i målet, og det gjorde lige, at der blev lidt luft ned til modstanderen, som blev slået klart med 9-5.
Målscorere: Jonas 3, Kristian 3, Magnus, Joakim og Jeppe hver 1.

HK73 nuppede således en fin okal med hjem til skabet samt en t-shirt til hver spiller. STORT tillykke til drengene, som alle gjorde en fin indsats idag. Derudover var der rigtig god forældreopbakning som altid.
Efter stævnet var der billetter til svømmehallen, så der blev det sidste 3. juledags krudt brugt.
Rigtig godt nytår til alle – husk at komme til “Håndboldbrag i Rask Mølle Hallen” søndag den 5. januar og støt alle ungdomshold.