Der var lagt op til en  brag af en kamp, da de gule fra HK kunne sikre sig første pladsen, og dermed vinde rækken, MEN det krævede minimum et point i Heksekedlen i Funder.
Heksekedel var nok så meget sagt, der var ca. 4 grader da de lokale supporter troppede op,

Det var et meget nervøs hold fra Rask Mølle, man kunne godt mærke på drengene der var meget på spil, og da Funder samtidig havde et ganske godt hold, med en hårdt skydende ung ” Duvnjak” på venstre back, viste det sig det blev en tæt affære.

De fulgtes pænt ad og stillingen midt i første halvleg var 4-4, en flot start af Harald, der lavede de første 3 mål, og en godt spillende Kristian i målet gjorde at vi gik til pausen med en føring på 6-7.

Funder kom ud til anden halvleg med fuld damp og bragte sig hurtig foran 9-7 og stillingen midt i anden halvleg var 11-10 til hjemmeholdet, puhaaaaaa der var nerver på.

Det bølgede frem og tilbage og drengende kæmpede alt hvad de havde lært og kørte en rutineret 14-14 med hjem til Mølle, og det ene point var som sagt nok, så nu er de klar til kredsmesterskaberne den 17 april.

Stilling U12DC 06042016

Vi håber og forventer der bliver run på billetsalget, så kære venner og supportere, skynd jer, i kan reservere plads og billetter ved Dennis Mathiasen.

Målscorere:
Harald 4 mål
Magnus 4 mål
Casper C 2 mål
Markus 1 mål.
Mathias 3 mål