Søndagens kamp mod Give Fremad HK skulle vise, om drengene kunne fortsætte den gode start, de har haft på den nye sæson, efter sidste weekends fine indsats. Og ikke mindst en meget vellykket træningskamp torsdag hjemme mod Billund, hvor diverse systemer skulle testes.

Kampen mod Give bød i de første 20 min. på en hel del brændte chancer i begge ender af banen, det var som om, at bolden ikke rigtig ville ind. Vores drenge stod utrolig godt i forsvaret, så Give blev ikke levnet mange chancer ind over. Desværre, så havde drengene også selv store vanskeligheder med, at score I den anden ende, dette skyldes dog især, de mange afbrændere de sendte forbi mål….

Pausestillingen var 1-3 til HK 73.

Fra anden halvlegs start var der noget mere tryk på fra begge hold. Vores drenge fik hurtigt nogle gode mål og i løbet af 5 min. Var stillingen 3-7. Det gode målmandsspil fra Kristian i målet, der spillede en rigtig flot kamp, gjorde det utroligt svært for Give, at komme tættere på.
Kampen blev aldrig rigtig spændende, da drengene stod en rigtig god Kamp i forsvaret og Kristian tog sig af det der kom igennem.

En super kamp, dog præget af mange afbrændere, men hvad gør det, når man alligevel går fra kampen som vinder…..
Kampen resultat blev en sejr til HK 73 på 10-4.

Kampens målscorer:

Casper 4
Harald 2
Magnus 3
Mathias 1