Efter sidste uges nederlag til Ans, skulle drengene møde ØHK Hedensted, denne gang på udebane. Første kamp endte med en sejr til ØHK.

HK73 drengene kom rigtig fornuftigt fra start og stod rigtig godt i forsvaret. Der blev disket op med både redninger og parader. De to hold fulgtes pænt ad de første 10 minutter. Derefter var det som om, ØHK fik lidt gummiarm, og HK73 drengene fortsatte med godt angrebsspil og fin disciplin. Der var meget mere holdspil end vi har set de sidste par kampe, og ved pausen stod der 9-5 til HK73 – sidste mål hugget ind på direkte frikast af Jonas.
Det skulle blive spændende, om drengene kunne stå distancen de sidste 20 minutter, og om ØHK havde energien til at komme op.
Heldigvis fortsatte det gode sammenspil, og løbebanerne lykkedes i angrebet samtidig med, der var stor koncentration på i forsvar og på mål.
Midt i anden halvleg kom ØHK godt igen med nogle hurtige scoringer, men en sejr til HK73 var aldrig i fare.
Kampen endte 19-14 til HK73, og det var velfortjent.
Stor ros til spillere og træner for en super HOLDindsats og koncentration på banen i samtlige 40 minutter. Samtlige spillere bød ind med noget, og det beviser, at med holdspil kommer man længst i håndbold. Når drengene kommer så godt fra start og holder aftalerne, vil der helt sikkert komme flere point på kontoen. Vi glæder os til på søndag, hvor modstanderen er Bording KFUM på hjemmebane. Mød op og støt drengene.

Målscorere: Daniel 6, Jonas 6, Jeppe 4, Oscar 1, Sebastian 1, Frederik 1