På holdet var 4 u11 piger og 1 helt ny spiller, den anden nye måtte melde afbud plus vores målmand Laura er ny på denne post.

I starten af kampen var vores spiller lidt forsigtige  de lige skulle igang, det kom de efter. Men vi blev desværre snydt af et par fodfinter, deres indspil til stregen og pludselig tog østbirk fødderne på nakken i ca. 5 min med kontraer. Vi kom ikke hurtig nok med hjem, så de fik desværre lette mål og for laura i målet var det ikke sjovt. I første halvleg var problemet at det næsten kun var Isabella der fik skudt. Der blev dog lavet et par aftaler og overgange.

I anden halvleg efter opsangen begyndte flere piger at skyde på mål, der var gode frispilninger og der blev lavet huller til hinanden. Vi blev snydt et par gange eller mere i forsvaret. Men så tog pigerne fat, og en af de hurtige Østbirk piger opgav til sidst at lave fodfinter.

Østbirk havde 1 god højre fløjspiller, som en storspillende Laura dog fik nappet et par gange.

I hele kampen var der næsten ingen tabte bolde, der var mange gode takter i kampen og pigerne kæmpede til sidste dommerfløjt uden at se slukøret ud.

Vi mødte et Østbirk hold der  tydeligt havde b niveau spiller med. HK 73 holdning er at der skal være plads til alle også nybegynder, så vi vil nok i starten af turneringen være i modvind.

Alle 10 piger gav sig det de kunne, og med de ting der manglede eller kunne blive bedre, kan og skal der arbejdes med til træning.

Der er potentiale i alle pigerne til at blive bedre, for det kan vi se de allerede er blevet siden de startede i august.

Vh Anders og Pernille
Idas forældre