HK73 Rask Mølles u15 drenge har lørdag d. 28.12.19 været til julestævne i Beder Malling Idrætscenter.

Det startede med 3 indledende puljekampe, hvor man med blandet indsats fik kæmpet sig til en A-semifinale. Drengene formåede til trods for svingende kvalitet at gå ubesejret til semifinalen. Der blev kæmpet over hele linjen og alle måtte yde for holdet. Særlig på målmandsposten, hvor vi nu har 3 målmænd, måtte både Sander og Kristian en tur i marken for at dele tiden.

Semifinalen blev en tæt affære, hvor Magnus R. med to sikre kasser i kampens døende sekunder sikrede drengene en finaleplads og en 1 måls sejer.

 

Finalen var med lidt usikker start præget af en del tekniske fejl – men drengene giver aldrig op og bliver ved med at kæmpe det ender dog desværre med et 3 måls nederlag til Stilling.

Som altid har drengene stor opbakning med ud til deres kampe og der var tilslutning fra forældre og søskende som bakker flot op og sørger for pastasalat, pølsehorn, müslibar, juice, gulerodsstave osv.

Hele stævnet blev sluttet af på McDonalds med en stor del af holdet.

Vi vil fra trænerteamets side af gerne sige tusind tak for ikke mindst endnu et hyggeligt stævne, men også tusind tak for en god 1/2 sæson til drengene og ikke mindst forældrene for deres generelt store opbakning til og omkring holdet.

Vi glæder os og ser frem til mange flere gode timer i hallen i det nye år.

Rigtig godt nytår

Fra Ronnie og Ann