Tirsdag d. 4. feb. skulle vi en tur til Ejer Bavnehøj hallen for at møde Riis Tebstrup. Kampen havde været i overhængende fare for at blive aflyst pga. smeltevand fra taget. Heldigvis var der kommet styr på det og HK 73 pigerne kunne gå på banen mod Riis Tebstrup. Modstanderen havde tabt de første to kampe med henholdsvis et og to mål, så målet var at gå ind og sætte sig på kampen fra start af. Det lykkedes ikke helt og så dog alligevel. De første 2-3 angreb kiksede på forskellig vis og Riis Tebstrup kunne lave kampens første mål til 0-1. HK 73 pigerne fik styr på spillet og lavede hurtigt 4 mål i streg og var dermed foran 4-1. Riis Tebstrup forsøgte at komme tilbage i kampen, men kom ikke tættere på end 8-7, som også var pausestillingen.
HK 73 pigerne fik sat mere tempo på specielt angrebsspillet og efter godt 10 minutters spil i anden halvleg var stillingen 13-8. Pigerne i gult holdt den 5 måls føring helt til kampens slutning. Resultatet blev 17-12 til HK 73 Lindved.
Selvom der var fremgang på alle fronter, flere afslutninger fra flere forskellige spillere og ikke mindst mål fra ikke mindre end 8 spillere, så er der stadig plads til forbedringer, men piger – I ER PÅ VEJ OG I FLYTTER JER FREMAD 

Målscorere:
Thomsen 5, Charlotte 3, Celina 2, Møller 2, Lindskjold 2, Anja 1, Astrid 1 og Nadia 1