HK 73 Lindved – Horsens HK 3

Så blev det tid til årets første kamp på hjemmebanen i Lindved. Efter en rigtig god anden halvleg i sidste kamp var troen på
årets første sejr stor. Selvom det var et revanche opgør fra sidste weekends kamp mod det ubesejrede hold fra Horsens HK var vi enige om at nu skulle det være.

Kampen startede med nervøst spil fra begge hold og der gik lidt tid inden at holdene fik gang i målscoringerne. Der blev taget godt ved i forsvaret i begge ender og frem til det 20. minut fulgtes holdene pænt ad, dog med Horsens i teten med 1-2 måls forspring. Desværre får Horsens i halvlegens sidste 5 minutter nogle contra mål, som gør at Horsens går til pause med en føring på 5 mål.

Pausen bliver brugt på at få aftalerne ridset op igen og vi kommer godt i gang med anden halvleg. Desværre får Horsens’ til tider lidt hårde spil taget modet og fokus fra enkelte spillere. Vi kæmper os tilbage i kampen og med lidt mere held og dygtighed i specielt afslutningerne kunne vi have drillet Horsens endnu mere og måske endda have taget det eller de første point.

Det gør vi desværre ikke, men der var igen fremgang på mange punkter. Vi lærer stadig og en af de ting vi skal være bedre til er at tage imod de tæsk vi får og så dele lidt ud i vores egen ende. Samtidig må vi erkende at vi SKAL være bedre, når vi har bolden. Til dels omkring afleveringerne og så skal vi score flere mål for at vinde, så der er stadig nok at arbejde med. Pigerne skal dog have ros for samlet 40 minutters flot forsvarsspil, men de sidste 10 minutter skal der arbejdes med.

Målscorer: Charlotte 3, Vestergaard 2, Lindskjold 2, Møller 1, Celina 1 og den ukendte spiller 3.

Pausestilling 5-10 og slutstilling 12-17.