Hjemmekampen mod Torsted HK 2

Søndag d. 2. februar skulle pigerne møde Torsted HK 2 i Rask Mølle Hallerne. Vi havde i den første halvdel af sæsonen mødte deres førstehold, så vi var forberedt på at det kunne blive en hårdt spillet kamp.

Efter 10 min. førte vi 6-3 og havde kampen godt under kontrol. De rigtige ting blev spillet i angrebet og på samme måde stod forsvaret og Cille godt i målet. Men de sidste 15 min af første halvleg var ovre i den anden grøft. Både i forsvars- og angrebsspillet var vi usikre og de chancer vi kom frem til i angrebet blev brændt og samtidig havde Torsted for let spil imod vores forsvar. Det gjorde at Torsted vandt de sidste 15 min af første halvleg med 4-2. Kun vores gode spil i de første 10 min gjorde at vi kunne gå til pause med en føring på 8-7.

Pausen gjorde godt for HK 73 Lindved pigerne. Aftalerne i både forsvar og angreb blev rettet til og spillet flød igen godt. Vi kom inden for de første 6-7 min foran med 13-9. Føringen blev yderligt udbygget til 15-10 og kampen burde have været lukket, men pigerne mente at der skulle lidt spænding ind i kampen igen, så Torsted ”fik lov til” at score 5 mål i streg og dermed udligne, så stillingen blev til 15-15 med to min tilbage. Pigerne fik dog rystet det af sig og kunne med kampens sidste to scoringer trække sig ud af kampen med en sejr på 17-15.

Der blev momentvis spillet rigtig godt håndbold og vist gode takter. Dog skal vi arbejde hårdt på at undgå de udfald, som var ved at koste os sejren.

Målscorere:

Møller 4, Rand 4, Lindskjold 3, Celina 2, Astrid 2 og Charlotte 2.