Første kamp i 2. halvdel af turneringen for U16 piger

U16 pigerne skulle en tur til Ejstrupholm hallen for at møde Hærvejens HK. Under taktikmødet snakkede vi en del om at være klar fra start og ikke at undervurdere modstanderne. Pigerne snakkede selv en del om EM drengenes kamp om fredagen og nogle nye ting var blevet tillært via tv’et – Godt at se.

Fra kampstart af viste piger at de var klar og der blev tacklet godt af på modstanderen. Angrebsmæssigt haltede det lidt, men HK 73 Lindved pigerne havde godt styr på det og efter 15 min førte HK 73 med 3-0. Resten af halvlegen blev en forsættelse med rigtig flot forsvarsspil samt rigtig godt målmandsspil, men samtidig et angrebsspil, der haltede lidt. Specielt kunne afslutningerne godt bruge lidt mere kvalitet.

Halvlegsresultatet var 7-2 til HK 73 Lindved. Pausen blev brugt til at rette lidt ind på angrebsspillet og få nogle små aftaler på plads.

Anden halvleg startede, som første halvleg med et HK 73 Lindved i fuld kontrol. Både angrebsspil og effektivitet foran mål blev i starten af anden halvleg en smule bedre. Nogle af de nye ting blev prøvet af i angrebet og samtidig forsatte Cecilia det høje niveau i målet.

Kampen sluttede med en meget sikker sejr på 14-5 til HK 73 Lindved. Forsvarsspil og målmandsspil var sæsonens bedste!!! Angrebsspillet og afslutningerne skal vi forsat arbejde med og blive endnu bedre.

Målene blev fordelt henover en lang række af spillere. Ingen nævnt – ingen glemt.

Næste kamp er på hjemmebane i Rask Mølle på søndag d. 2. februar kl. 16.00.