I den forgangne sæson har vi i HK 73 haft et U15 drenge hold, som spillede i 2. division. Derudover havde vi et U19 drenge hold, som var sammensat af U17 og U19 spillere, der var med i A rækken. Planen for den kommende sæson er at de to hold skal sparre mod hinanden og evt. også spille sammen, hvis det gir bedst mening i forhold til udvikling af den og de enkelte spillere. Drengene har siden januar og frem til coronaen satte en stopper for håndbolden trænet sammen, hvilket har været en positiv oplevelse.

Så mangler du i den kommende sæson et sted at spille fordi dine holdkammerater er taget på efterskole, eller er du selv kommet hjem fra efterskole eller vil du bare gerne prøve at spille i en ny / anden klub, så overvej HK 73 Rask Mølle.

Vi har trænerne på plads i Ronnie Mathiasen og Per Laursen. Der kommer muligvis en 3. træner, hvis det skulle blive nødvendigt. Der er tilknyttet fysioterapeut til klubben, som du gratis kan bruge. Der er specialtræning på forskellige pladser og skulle du have lyst og være klar til det både fysisk og mentalt, så kan du træne med hos seniorholdet, hvor tidligere landsholdsmålvogter Søren Gottfredsen er træner.

Om trænerne:
Som udgangspunkt er træneren til u-17 drengeholdet Ronnie Møller Mathiasen. Han har været tilknyttet drengene i et par sæsoner nu. Ronnie startede selv med at spille håndbold i HK 73 Rask Mølle. Ronnie har en bred erfaring fra helt tilbage til han selv var ungdomsspiller på diverse kredshold og videre op i seniorrækkerne, hvor han selv i mange år har spillet håndbold på flere ligahold samt 1. divisionshold.
Som træner får man i Ronnie en utrolig rolig, tålmodig og ambitiøs træner. Han vil gerne vinde, og målet er igen divisionsrækken. Han går meget op i at den fysiske og skadesforebyggende træning samt at mobilitetstræning er en del af træningen. Derudover så er der fokus på teknik og udvikling.

Per Laursen har gennem mange sæsoner trænet denne gruppe drenge, men har i de sidste par sæsoner været pigetræner for U13 og U15. Nu vender han tilbage til drengeholdet sammen med Ronnie. På samme måde som Ronnie, er Per en træner der gerne vil vinde, udvikle og skabe et godt og udviklende træningsmiljø. Per har for år tilbage, selv spillet på HK 73 Rask Mølles 1. hold, hvor han gennem mange sæsoner, som hårdtskydende bagspiller, var en fast del af førsteholdstruppen.

Vil du gerne høre mere, så kan du kontakte enten:

Ronnie Mathiasen 2228 9054 (træner) eller Jeanette Mathiasen 2246 2357 (klubbens formand)