Turen gik søndag d. 27. nov. til Bellevue Hallerne i Århus, hvor vi skulle spille topkamp mod rækkens nr. 1: Århus Håndbold 2.

Selve navnet Århus Håndbold dækker over en overbygning fra de 4 klubber: HEI, VRI, Brabrand IF og IK Skovbakken. I den overbygning har man så samlet de 24 bedste spillere fra Århus og omegn og fordelt dem på to hold. Førsteholdet spiller i 1. division og er godt på vej i Ligaen, som ubesejret og 2. holdet i vores 2. divisionspulje, også som ubesejret og med en målscorer på + 150 efter 7 kampe. Vores første kamp på hjemmebane mod Århus Håndbold tilbage i oktober måned endte med en klar 8 måls sejr til gæsterne. Cifrene var i den kamp 24-32 i deres favør efter at vi faktisk havde spillet en rimelig fornuftig kamp.

Inden kampen vi var bevidste om at der ventede en meget svær kamp, hvor rigtig mange ting skulle gå op i en højere enhed, for at vi fik point med hjem fra Århus. Men troen på at det kunne lykkedes var der!
Kampen blev fløjtet i gang kl. 13.10 og udenfor blæste kraftigt. Det må vi sige at det også gjorde indenfor i hallen. Århus Håndbold kom med 120 km i timen. Deres angrebsspil fløj af sted og selvom vi scorede kampens første mål, var vi efter 10 minutters spil bagude med 7 mål. VI gik over til at spille med 2 stregspillere i angrebet, hvilket Århus havde svært ved at dæmme op for. Så lige så stille fik vi hentet ind på ÅH2 og efter 25 min var vi oppe på 15-16. I den periode spillede vi rigtig godt i begge ender og samtidig så havde vi Knud og Kristian, som også tog godt fra bag et godt kæmpende forsvar.

Ved pausen var vi bagude med 16-19.

Vi startede 2. halvleg i undertal og den undertalsperiode udnyttede Århus til at lave 3 hurtige mål, så de nu var foran med 6. Vi hang efterfølgende meget efter og kunne ikke finde løsninger mod det forsvar, som Århus havde fået sat op efter pausen. Det gjorde at det blev en meget svær 2. halvleg, hvor vi havde det svært i begge ender. Det tætteste vi kom på at komme tilbage i kampen var efter 8 minutter, hvor stillingen var 20-25.

Vi ender med at tabe kampen 25-41. Det er på resultatet svært at se at drengene kæmpede utrolig flot og spillede tilsvarende flot i 1. halvleg, når vi bliver savet over med 13 mål i anden halvleg og samlet får et nederlag på 16 mål. Men der skal herfra lyde en stor ros til hele holdet for en flot 1. halvleg. Samtidig viser 2. halvlegen bare at vi stadig har meget at arbejde med, både forsvars, angrebsmæssigt og i forhold til disciplin i modgang.

Vi ligger stadig på 2. pladsen i puljen og har 4 point ned til KIF Vamdrup, som vi møder på hjemmebane på lørdag d. 3. december kl. 13.20. Holdets mål er at vinde de sidste to kampe og sikre os 2. pladsen med 16 point.