Første kamp spillede vi allerede torsdag d. 5. januar. Kampen var mod Odder 2, som vi efterhånden kender rigtig godt. Vi mødte dem i kvalturneringen tilbage i september, hvor det blev til et nederlag på 5-6 mål. I turneringen før jul mødte vi dem også, men her var styrkeforholdet i vores favør. Begge kampe vandt vi forholdsvis klart med 32-24 hjemme og 28-25 på udebane.

Så taktikken var klar inden kampen og vi kommer også hurtigt foran. Ved pausen står der 21-18 og det var tydeligt at angrebsspillet var godt, men at vi ikke løste vores forsvarsopgave ordentligt.

I starten af 2. halvleg bragte vi os hurtigt foran med 6-7 mål. Derfor blev der i resten af halvlegen forsøgt alternative opstillinger for at få alle spillere i gang. Det kostede lidt ”billige” mål til Odder, så de kommer tilbage i kampen og vi er med 8 minutter tilbage kun foran med 3 mål. Da der mangler 5 minutter, sætter vi dog tingene på plads og vi kan trække os sejrrigt ud af kampen med en 6 måls sejr på 38-32. Der var plads til forbedringer, specielt forsvarsmæssigt, men også i angrebsspillet.

Alle bød i denne kamp ind med scoringer.

Søndag d. 8. januar gik turen til Ikast, hvor Team Ikast Håndbold ventede. Ikast var nedrykker fra 1. division, hvor de havde tabt alle 10 kampe. Vi vidste inden kampen en lille smule om dem, men fokus blev lagt på vores egen opgave

De første 10 minutter fra vores side var en blanding af rigtig godt forsvarsspil og godt målmandsspil og så elendigt angrebsspil. Derfor var stillingen efter godt 10 minutter 3-3! Vi fulgtes ad i det meste af første halvleg, men havde stadig problemer i angrebet, hvor der manglede de sidste 25 %. Vi havde det svært mod de fysisk mindre, men meget hurtigere Ikast spillere, så derfor måtte vi gå til halvleg bagude med 10-12. Anden halvleg var knap fløjtet i gang inden at vi blev ramt af en udvisning, og i den periode kom vi yderligt et par mål bagud. Anden halvleg var meget lig første med vores problemer i forsvaret og manglende løsninger i angrebet. Ca. halvvejs inde i 2. halvleg er vi bagude med 6 mål og det så for alvor svært ud, da Mikkel L. får sin 3. udvisning med 12 minutter tilbage.

Vi får os dog kæmpet op til kun at være bagude med 3 mål, men kommer desværre ikke tættere på. Kampens resultat bliver 19-22 til Ikast i en kamp, hvor vi kan takke Knud for endnu en god indsats i buret.

Målscorere:
Jonas 5, Anders 4, Alex 3, Mikkel L. 3, Lasse 2 og Viktor 2.

Næste kamp er d. 22. januar kl. 16.30 på udebane mod Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK i Håruphallen.