ENDELIG har det været muligt at afholde fastelavns håndbold igen.

De unge kommende håndboldstjerner på U5-6 i HK73 mødte talrigt op til træningen i dag for der skulle kastes katten af tønden.

Alle mødte også fint udklædt op vi havde alt fra fine damer til roligans til træning. Efter en kort opvarmning gik det løs med at øve skudarmen på tønden og med streetbolde skulle katten skydes ud af tønden. Alle gav den alt hvad de kunne og selvom spændingen var stor længe, så blev det Albert som blev kattekonge og August som blev katteprins (kattedronningen var bortrejst i år)

Så efter flere år med nedlukning på dette tidspunkt og på en dag, hvor vi alle godt kunne bruge lidt opmuntring havde vi en god træning hvor hovedformålet var at vi hyggede os sammen.

Tusind tak til forældre og børn for at komme og bakke op, det betød meget for børnene at der var nogen at se dem skyde katten af tønden.

Tusind tak til alle børnene som var super gode til at passe på hinanden og heppe på hinanden. Der var stor jubel da kongen og prinsen blev fundet fra alle mand. Vi nåede slet ikke at se hvor katten susede hen, men heldigvis efterlod den slikposer i tønden.

Tak for en hyggelig træning

Venlig hilsen trænerteamet (Valdemar, Maria og Jeanette)