Vi mødtes meget spændte på Skolen kl. 17.00, hvor vi fik tildelt et fint klasseværelse i kælderen, hvor der efter oppustning af diverse madrasser lige var en lille bar plet, hvor vi kunne hygge os med de medbragte madpakker.

Der var god tid inden vores kampe startede fredag aften, så vi havde planlagt en lille, men barsk food challenge.
Der var diverse meget skræmmende grønsager, som voldte de tapre deltagere noget større udfordringer end den afsluttende chili. Broccoli er en barsk omgang!!!
Begge hold spillede en god kamp ikke mindst hjulpet godt på vej af kagen, som Gustav havde med til os alle.

Halv ti var der afgang tilbage til skolen, hvor vi fik pjattet godt af inden sengetid. Villads have taget knæklys med og det gik rent ind hos alle. Der blev lavet ringe, sværd og endda bål af knækstavene.
Så var det tid til godnathistorie, hvor Nadia havde valgt at Michelle skulle læse den bestøvlede kat. Det gav en dejlig ro over flokken, der efterfølgende sov som små sten.

Lørdag havde Frank lavet morgenmad i gymnastiksalen med alt hvad der sig til hører. Vi havde frygtet at det ville blive svært at få spist inden kampene, men der var ingen problemer med at komme til fadet og der var stillet rigeligt med borde op. Det samme var gældende til frokost så stor ros til madholdet.

4 kampe til hvert hold med en masse sejre blev det til inden vi nåede frem til medaljerne. Det var derfor en træt besætning der måtte vente til allersidst med at blive kaldt frem, da vi var hjemmeholdet.

Klokken 15 var det hele ovre efter 22 rigtig gode timers stævne.

Tak til alle der har bidraget til at det kunne lade sig gøre i Rask Mølle.

Alle fra U8