Lørdag d. 25. februar spillede U8 HK 73 i Ejer Baunehøj hallen. De skulle spille 3 kampe i alt. Det første hold mødte glad ind kl. 9.30.

Det første hold startede den første kamp med begejstring og mod. Frederik, som spillede sin første kamp, scorede tre mål i første kamp. Valdemar, Søren, Simon og Frederik skiftede med at stå på mål. Valdemar maste sig nemt igennem forsvaret flere gange. Rasmus scorede 2 gange, hvor han stod helt fri. En fra det andet hold skød så hårdt mod vores mål, at Søren væltede bagover, men han gav ikke op, og nåede at tage bolden, inden den røg ind i målet.

Det første holds anden kamp blev spillet en hel time efter. Denne gang var holdet lidt bedre end det første, vi spillede imod. Alligevel gav drengene ikke op, de lå taktik, og fik scoret en masse flotte mål. De dækkede godt op, også selvom de blev lidt trætte.

I pauserne var drengene specielt galde for, at se hvor langt de kunne hoppe. Vi lavede en hoppe-øvelse, hvor vi talte brædderne i gulvet, og vi gjorde det sværere og sværere. De var også glade for at lege ‘flaske-halsen peger på’ hvor de fandt på forskellige øvelser.

Tredje kamp gik så godt, at vi kunne afprøve forskellige finter. Da det andet hold endnu ikke havde scoret, blev vi nødt til at lade vær med at fiske, og give skydeforbud.

På vegne af trænerteamet
Josephine