Vi har i år samlet UNGhold, som er bestående af U18 spillere samt de unge senior spillere. Dette er tiltag for at binde de unge U18 bedre sammen med Senior herrerne, så man nemmere kan gå fra U18 til senior. Dette gælder både systemåbninger, aftaler m.m. men også på det sociale, så vi alle kender hinanden bedre.

Vi har øvet flere forskellige ting til træning med de unge, og har haft spillet træningskamp mod ”de gamle” seniorer. Søndag skulle vi så prøve at spille mod andet hold, og vi havde valgt Østbirk serie 1.
Denne kamp skulle bruges til at få afprøvet de ting vi gerne vil arbejde med hos de forskellige spillere.

Vi vidste ikke hvad Østbirk havde af hold, men vi ville fokusere på de ting vi vidste vi gerne ville afprøve i kampsituation, så vi kunne se om bruge de ting.

Kampen startede lige hvor vi fulgtes ad med Østbirk. Vi skiftes lidt til at komme foran, men det var kun med 1-2 mål. Vi startede kampen med at dække 5:1, hvilket fungerede ok. Vi havde dog lidt problemer med nogle overgange vi ikke helt fik dækket op for, så Østbirk havde for nemt ved at score på disse. Endvidere kom vi ikke nok frem til bagspillerne når de gjorde klar til skud udefra.
Men som kampen gik, blev det bedre med opdækning for begge disse ting.
I angrebet kørte vi nogle af vores systemer igennem, og når vi gjorde det fik vi gode muligheder.
Vi gik til pausen med føring på 19-15.

I pausen snakkede vi om at vi skulle sørge for at takle mere hårdt når Østbirk kom ind til 3-meteren, og bevæge os sidevers i forsvaret. I angrebet skulle vi sørge for at score på vores chancer, og bruge vores angrebsåbninger.
Vi ville afprøve 3-2-1 forsvar for at prøve dette. Det var ikke fordi det specielt passede til opdækning mod Østbirk, men mere fordi vi gerne ville prøve det. Det var heller ikke den måde Østbirk skulle dækkes på, så efter 3 minutter af 2. halvleg gik vi tilbage til 6:0 forsvar.
Vi var generelt ikke klar de første 10 minutter af 2. halvleg, og Østbirk gik faktisk fra 15-19 til 20-19.
Her var der en periode på 10-12 minutter hvor vi kæmpede for at komme tilbage i kampen. Vi kom tilbage i kampen, og kom også foran. Vi fik styr på forsvaret, og brugte vores kræfter godt. I angrebet fik vi skudt boldene ind på vores chancer, og derved kunne vi komme foran igen. I de sidste 5-7 minutter afgjorde vi kampen til vores fordel, og vandt 31-29.
Alt i alt en kamp hvor vi var bedre end Østbirk, men ikke spillede op til vores allerbedste. Men vi fik vist en del gode takter, og afprøvet flere af de ting som vi gerne ville.
Stor ros til hele holdet for at vende den dårlige start på 2. halvleg, og vinde kampen. Vi spillede mest for at afprøve de ting vi har haft snakket om, men det er jo altid dejligt at vinde kampen også.

Pausestilling : 19-15
Slutresultat : 31-29

Målscorer i kampen:
Knud Arne 0 mål
Lasse 3 mål
Jeppe 2 mål
Anders 3 mål
Jonas 7 mål
Alex 5 mål
Højlund 7 mål
Victor 3 mål
Mads 0 mål
Mikkel 1 mål

/Dennis & Carsten