Vi har indgået en sponsor aftale med Vejle Brand, som kan komme dig som medlem, forældre, spiller, træner eller frivillig i HK 73 til gode.

Fra HK 73 Rask Mølle side glæder vi os over aftalen. I første omgang betyder det at vores U10 og U12 piger i løbet af de kommende uger kan trække i nye spillesæt.
Fra klubbens side vil vi sprede tilbuddet om forsikring ud til mange flere, blandt andet ved at dele flyers ud til alle spillere i klubben, ved bankospillene om søndagen i Rask Mølle Hallerne og så i postkasserne i Rask Mølle og omegn.
Vi håber selvfølgelig at rigtig mange takker ja til tilbuddet om at få et forsikringstilbud fra Vejle Brand og måske lave en aftale. Pengene fra aftalen går til arbejdet i klubben.

Fra Vejle Brand:
Vejle Brand g/s har valgt at indgå i et samarbejde med HK 73 Rask Mølle – og det er en fordel for jer!

Læs mere om samarbejdet her.
Hent pdf-filen her Vejle Brand – HK 73 Rask Mølle

Fordele for alle
Når du booker og afholder et møde med den lokale assurandør fra Vejle Brand, så kvitterer vi med et tilskud på 300 kr. inkl. moms til foreningen. Vælger du efterfølgende at acceptere tilbuddet og blive kunde hos Vejle Brand, kvitterer vi med et tilskud på yderligere 300 kr. inkl. moms.*

Win-win
Det er en fordel for Vejle Brand at få nogle gode kunder, det er en fordel for foreningen, at I tjener til klubkassen, og det er en fordel for det dig, da du får tilbudt meget attraktive forsikringsdækninger til meget attraktive priser. ”Noget for noget” er derfor en fordel for alle. Det kan vi godt lide!

Dit . mit . vores
Vejle Brand er et lokalt forankret gensidigt forsikringsselskab. Det har vi været siden 1841, og det har vi planer om at blive ved med.
Vi er bygget på andelstankegangens principper. Det betyder, at vi er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker med et forsikringsbehov – og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden..

Det er derfor, vi kalder Vejle Brand g/s for ”Dit . mit . vores”

Book dit møde på vejlebrand.dk/hk73raskmoelle

Spred gerne tilbudet til familie og venner.
Eneste betingelser for aftalen er at man skal have bopæl max. 70 km fra Vejle.

Derudover, så gælder nedenstående også for aftalen.
* Der honoreres ikke for mødebookinger med eksisterende kunder hos Vejle Brand g/s
** Der skal som minimum tegnes indbo- og ulykkesforsikring hos Vejle Brand g/s