Men læs gerne nedenstående!!!
På forhånd tak

Mvh
Ledelsen HK 73 Rask Mølle

Så er vi klar til en ny sæson eller retter sagt – vi er næsten klar.

Vi glæder os vildt meget til at komme i gang med den nye sæson. Vi glæder os til at byde velkommen til både nye og gamle spillere, dem som har været i gang før og dem som er helt nye på håndboldbanen. Vi vil i HK 73 Rask Mølle gøre alt hvad vi kan for at det bliver sjovt, lærerigt, fyldt med gode oplevelser både på og udenfor banen krydret med godt kammeratskab, sved på panden samt trænere og en ledelse, der gør en forskel for håndbolden i Rask Mølle.

Men som i så mange andre klubber er vi i HK 73 Rask Mølle også ramt af problemet med manglende trænere. Pt. mangler vi hjælp til at få fyldt trænerkabalen op på 3 hold – kan du hjælpe os?

 • Trille og Trolle holdet (årgang 2018-20), som er for vores helt små stjerner, der mangler vi en voksen, som er klar til at sætte gang i en masse leg med bold. Kombinationen mellem det at være i hallen, på håndboldbanen med masser af bolde, lege og ikke mindst sammen med mor eller far eller dem begge – vi ser også bedsteforældre, der tager med børnebørnene til Trille og Trolle håndbold. Det giver masser af gode oplevelser for alle aldre.
 • På U5 & U6 (årgang 2016-17) mangler vi også en voksen. På holdet her begynder det at være mere og mere håndbold over det. Kaste-gribe, drible og så tager holdet også til stævner for at møde andre klubber / hold nogle gange i løbet af sæsonen. Igen her er der masser af gode oplevelser både for spillerne, men også for dig som træner.

Fælles for de mindste hold er at der skal primært leges og spilles bold. Børnene skal med “bolden som sin bedste ven” få deres første gode oplevelser med håndboldtræning, men også motorisk, fysisk og socialt udfordres og udvikles.

På begge hold har vi flere børne- / ungdomsspillere, som er klar til at være hjælpetræner sammen med en eller flere voksne, men de er endnu ikke klar til at stå på egne ben.

Så støt op om de unge trænere, de små håndboldstjerner og HK 73 Rask Mølle – hjælp os med at finde en eller gerne flere trænere.

Men vi har endnu et hængeparti…

 • Senior dameholdet (årgang 2002 og ældre) – der har det indtil videre heller ikke lykkes os at finde en træner – endnu!!! Vi har haft kontakt med mange, men fælles er det at folk har enten fundet andre ting at gå op i eller så har vi været et nummer for sent ude. Vi kæmper stadig videre for at kunne få en løsning på plads for dameholdet. Heldigvis er det en flok seje tøser vi har, så vi finder en løsning – SAMMEN!!!

Heldigvis er det på alle de øvrige hold lykkes os at få trænere på plads.

Herunder kan du læse lidt op de enkelte hold.
Alle hold fra Trille og Trolle til Senior har deres egen side på hjemmesiden – Find den under: Vores hold – Børn, Ungdom eller Senior.

 • U7 & U8 mix håndbold, men med et twist:
  Her er det en større samling trænere, der er klar, men her forventer vi også mange spillere, så Jeanette Mathiasen, Sofie Laursen, Lars “Butcher” Sørensen og Patrik Larsen er de voksne og der bliver suppleret op med flere unge trænere i starten af august. Sofie og Jeanette er sheriffer på pigerne og Lars & Patrik er sheriffer på drenge siden. Så piger og drenge træner sammen, men spiller kampe hver for sig.
 • U9 både drenge og piger (årgang 2013):
  Anders Hansen & John Danielsen er klar som trænere på denne årgang. Her forventer vi også at få et par unge trænere på og måske endnu en voksen træner – formentlig primært til pigerne.
 • U11 piger og drenge (årgang 2011-12):
  Her har vi valgt at starte med at tilbyde håndbold sammen med U9. Vi følger løbende holdene og hvis det er muligt starter vi deres hold op i rette årgang eller rykker nogle til enten U9 eller U13, men det er en af de årgange, hvor der på landsplan (og dermed også i Rask Mølle og omegn) er født færrest børn, så vi har lidt udfordringer.
 • U13 piger (årgang 2009-10):
  Her forsætter Heidi og vi glæder os til at se endnu flere spillere, når vi starter op. Heidi har fået Iben som makker i trænerteamet, så vi glæder os til at følge pigerne.
 • U13 drenge (årgang 2009-10):
  Også her en genganger og lidt nyt trænerblod, da Claus har sagt ja til at forsætte. Som hjælpetræner får Claus Rikke Vibenholm ved sin side.
 • U15 drenge (årgang 2007-08):

Her har Henrik og Mikkel også valgt at forsætte. Vi håber rigtig meget at se nye spillere, da vi er lidt tyndt besatte i denne årgang. Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre lidt mere om hvad vi kan tilbyde. Skriv eller ring til enten Henrik 2075 6660 eller Dennis 2078 3449.

 • U15 piger (årgang 2007-08) samt U17 årgangen (2005-06)

Vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt samle hold i U15 piger og U17 årgangen, hverken på pige eller drenge siden.

Men kontakt os gerne, så finder vi nogle brugbare løsninger. For U17 er det en god mulighed at rykke op på U19 holdene. Er man i tvivl om hvor man skal spille, så kontakt Dennis på 2078 3449.

 • U19 pigerne (årgang 2003-04):

Holdet får i den kommende sæson en ny træner og så alligevel er han ikke helt ny. Per Laursen overtager holdet efter Jens Erik og Ida, så vi ved at holdet er i gode hænder her.

 • U19 drengene (årgang 2003-04):

Der har vi givet genvalg til Ronnie Mathiasen, som har haft ansvaret for drengene de sidste 2 sæsoner.

 • Senior damer (årgang 2002 og ældre):

Som allerede skrevet i indledningen, så leder vi forsat efter en træner til dameholdet. Men heldigvis er det en stærk gruppe piger, så vi er sammen med truppen i gang med at finde løsninger. Senior dame holder træner om torsdagen sammen med U19, så der vil Per Laursen stå for træningen.

 • Senior herrer (årgang 2002 og ældre):

Ronnie Mathiasen forsætter også her med holdet. Per Laursen vil være hold ansvarlig for andet holdet i serie 2. Der er mulighed for at træne 1 eller 2 gange om ugen og skulle man være forhindret i at træne regelmæssigt men stadig gerne spille håndbold, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Træningstiderne for den kommende sæson:

Sammen med ROI har vi forsøgt at strikke et program sammen, så ALLE så vidt det overhovedet har været muligt kan gå til det de vil – forstået på den måde at foreningerne har forsøgt at planlægge træningstiderne, så de tilgodeser både håndbold, fodbold og gymnastik.

Alle hold har deres egen Facebook side – for alle børne og ungdomshold er der lavet opdaterede sider.
Så meld jer ind på de nye sider i de rigtige årgange på dette link:

Facebook sider 

Alle har 3 ugers prøvetræning før der skal betales kontingent. Men derefter skal der betales kontingent – vi bruger desværre rigtig meget tid på at minde folk om at det er nødvendigt at betale. Det burde ikke være nødvendigt!!!
Skulle holdet mod forventning ikke blive oprettet, så kan vi altid tilbagebetale det indbetalte kontingent.
Men husk 3 ugers prøvetræning, så skal du betale (er du allerede sikker på at du vil spille, så betal med det samme)

Tilmelding / Betaling

Alle hold har deres egen side på klubbens hjemmeside – find dem under:
Vores hold og vælg derefter Børn, Ungdom eller Senior

 • Børn er Trille og Trolle til U11 (Årgang 2011 og yngre)
 • Ungdom er U13 til U19 (Årgang 2003 til 2010)
 • Senior er Senior (Årgang 2002 og ældre)