Vi har gennem de sidste mange måneder kæmpet for at få trænerkabalen til at gå op, men vi er ikke helt i mål endnu. Vi arbejder forsat på sagen, men kunne godt bruge din / jeres hjælp!!!

Vi mangler til følgende hold – kontakt os hvis du har ideer, forslag eller endnu bedre, hvis du er klar til at tage en trænertørn i den kommende sæson.

* Trille & Trolle – årgang 2018 og yngre – holdet består af både drenge og piger

* U5 & U6 Mix håndbold – årgang 2016-17 – holdet består af både drenge og piger


* Senior damer – årgang 2002 og ældre

På både Trille og Trolle samt U5 & U6 har vi flere henvendelser fra unge hjælpetrænere, som gerne vil være en del af trænerteamet, men vi mangler den eller de voksne, der kan binde trådene sammen. Fra klubbens side hjælper vi med uddannelse, råd og vejledning – kontakt os gerne for en snak om ovenstående.

På senior dame holdet mangler vi stadig en træner:
Vi har haft utrolig mange snakke med mange trænere, men desværre er det endnu ikke lykkes os at komme i mål med at få denne plads udfyldt. Vi arbejder forsat på sagen og hører selvfølgelig gerne fra dig eller jer, hvis det kunne være noget.
I forhold til træning, så vil den ene af de op til to ugentlige træninger være sammen med U19 pigerne, så her er Per Laursen klar til at styre tøjlerne.
Annonce – dame senior træner HK 73 Rask Mølle

Vi har heldigvis også masser af hold, hvor tingene er faldet på plads:

U7 & U8 mix håndbold, men med et twist:
Her er det en større samling trænere der er klar, men her forventer vi også mange spillere, så Jeanette Mathiasen, Sofie Laursen, Lars “Butcher” Sørensen og Patrik Larsen er de voksne og der bliver suppleret op med flere unge trænere i starten af august. Sofie og Jeanette er sheriffer på pigerne og Lars & Patrik er sheriffer på drenge siden. Så piger og drenge træner sammen, men spiller kampe hver for sig.

U9 både drenge og piger:
Anders Hansen & John Danielsen er klar som trænere på denne årgang. Her forventer vi også at få et par unge trænere på og måske endnu en voksen træner – formentlig primært til pigerne.

U11 piger og drenge:
Her har vi valgt at starte med at tilbyde håndbold sammen med U9. Vi følger løbende holdene og hvis det er muligt starter vi deres hold op i rette årgang eller rykker nogle til enten U9 eller U13, men det er en af de årgange, hvor der på landsplan (og dermed også i Rask Mølle og omegn) er født færrest børn, så vi har lidt udfordringer.

U13 piger:
Her forsætter Heidi og vi glæder os til at se endnu flere spillere, når vi starter op. Vi håber at kunne få en aftale på plads med endnu en træner i de kommende dage – mere følger.

U13 drenge:
Også her en genganger, da Claus har sagt ja til at forsætte. Som hjælpetræner får Claus Rikke Vibenholm ved sin side.

U15 drenge:
Her har Henrik og Mikkel også valgt at forsætte. Vi håber rigtig meget at se nye spillere, da vi er lidt tyndt besatte i denne årgang. Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre lidt mere om hvad vi kan tilbyde. Skriv eller ring til enten Henrik 2075 6660 eller Dennis 2078 3449.

Vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt samle hold i U15 piger og U17, hverken på pige eller drenge siden.
Men kontakt os gerne, så finder vi nogle brugbare løsninger. For U17 er det en god mulighed at rykke op på U19 holdene.

U19 pigerne:
Holdet får i den kommende sæson en ny træner og så alligevel er han ikke helt ny. Per Laursen overtager holdet efter Jens Erik og Ida, så vi ved at holdet er i gode hænder her.

U19 drengene:
Der har vi givet genvalg til Ronnie Mathiasen, som har haft ansvaret for drengene de sidste 2 sæsoner.

Senior damer:
Som allerede skrevet i indledningen, så leder vi forsat efter en træner til dameholdet.

Senior herrer:
Ronnie Mathiasen forsætter også her med holdet. Per Laursen vil være hold ansvarlig for andet holdet i serie 2.

Træningstiderne for den kommende sæson:
Sammen med ROI har vi forsøgt at strikke et program sammen, så ALLE så vidt det overhovedet har været muligt kan gå til det de vil – forstået på den måde at foreningerne har forsøgt at planlægge træningstiderne, så de tilgodeser både håndbold, fodbold og gymnastik.

Opstart: 
Vi vender hurtigst muligt tilbage med startdatoer for de enkelte hold. Så hold øje med hjemmesiden.

Træningstider 2022-23 – hent som pdf

Til sidst så vil vi gerne sige tusind tak til alle de trænere, som var en del af HK 73 i den forgangne sæson:

Trille og Trolle
Agnete & Peter

U5 & U6:
Valdemar, Maria & Jeanette

U7 & U8:
Gustav, Patrik & Lars

U11 Piger:
Kirsten, Janni & John

U11 Drenge:
Michael, Agnete og Claus

U13 Piger:
Heidi

U13 Drenge:
Mikkel & Henrik

U17 Piger:
Ida & Jens Erik

U19 Drenge
Ann & Ronnie

Senior Damer:
Sofie

Senior Herrer:
Ronnie, Ann & Per

Fysioterapeut:
Jette

Også i hallerne sker der i øjeblikket ting og sager. Det gamle gulv i hal 1 bliver i øjeblikket udskiftet med et flot nye gulv – det kan I godt glæde jer til at komme på…

God sommer til jer alle

Mvh
Bestyrelsen
HK 73 Rask Mølle