Vi aflyser ALT træning mandag og tirsdag d. 16. & 17. november for ALLE hold!!!

Vi har på U19 drengeholdet en træner, som har været i nærkontakt med en, som er testet positiv for Corona. U19 drengene skulle i aften (mandag d. 16. november) have været til kamp i Silkeborg, men denne kamp er indtil videre udsat.

Vi skal også gøre opmærksom på at har man været i Rask Mølle hallerne i går, søndag d. 15. november mellem 13.00 og 16.00 og har man symptomer, så vil det være en rigtig god ide at blive testet. U19 drengenes modstander samt dommere er via JHF kreds 6 orienteret om situationen.

Træneren + familie bliver testet hurtigst muligt. Men for at vi lige får det bedste overblik over tingene har vi valgt at aflyse ALT træning for ALLE hold i dag mandag og i morgen tirsdag d. 16. og 17. november.

Informationen her er sendt ud til alle spillere samt familie på ALLE klubbens hold og ligger også tilgængelig på hjemmeside + Facebook – vi holder selvfølgelig Jer orienteret.

Indtil videre forventer vi at træne normalt fra på onsdag igen – vi sender en opdatering omkring træningen onsdag for U5 til U10 piger og drenge senest i morgen aften kl. 20.00, så I har mulighed for at planlægge onsdagen.

Skulle der være spørgsmål omkring dette, så kan I kontakte undertegnet.

Mvh

HK 73 Rask Mølle

Dennis
2078 3449 / dennishansen@hk-73.dk