U12 Drenge hjemme mod Gødvad GIF 3:

Topopgøret torsdag aften hjemme mod Gødvad var en kamp udover det sædvanlige.

Kampen var fra start præget af et meget tændt og spillelysten hold, hvor drengene i den grad var villige til, at ofre sig for, at få en vigtig sejr i hus.

Med en utrolig god start, kom drengene hurtigt foran 5-1, og Gødvad var advaret om, at dette ikke ville blive en let kamp. Forsvaret stod rigtig godt, Kristian i målet fik lukket godt og grundigt ned for Gødvads skytter, ligesom vores drenge havde godt styr på Gødvads målmand og i overbevisende stil fik sat målene sikkert ind.

Begge holds hårdt arbejdende forsvar satte deres tydelige præg på kampen, hvor der blev dømt flere korrekte udvisninger, end i nogen tidligere kampe i sæsonen.

En super god kamp fra alle mand og ikke mindst sæsonens vigtigste sejr (indtil videre),

Kampen sluttede 16-13.

En helt igennem flot spillet kamp, hvor holdet udstrålede en gejst og vilje, som vi på tilskuerrækken ikke kunne undlad at blive revet med af. Super god stemning og set med de gule briller et super resultat inden sæsonens sidste vigtige kamp i Funder.

Vi er klar på tilskuerrækken, så bare gentag succesen drenge…….

Målscorere:
Casper                 3
Magnus             10
Mathias               3

U12 Drengene spiller onsdag d. 6/4 på udebane i Funder. Der skal point på kontoen for at holdet kan kvalificere sig til kredsmesterskabet.