Mens vi går og venter på at sommeren kommer, alting åbner lidt mere op og Danmark bliver lidt mere normal og genkendelig, så er vi i ledelsen i HK 73 Rask Mølle i gang med lægge de sidste brikker i trænerkabalen. På Trille og Trolle holdet, hvor de yngste stjerner spiller til de bliver 4-5 år mangler vi en træner / hjælpetræner.

Peter Bøgelund Therkelsen (far til August) har allerede sat sit navn på kontrakten, men han vil rigtig gerne have en voksen legekammerat med på trænerteamet. Træningen starter op i september og forsætter frem til slut marts / start april 2021. Som alle andre store kontrakter er der selvfølgelig mulighed for forlængelse af kontrakten, hvis begge parter er indstillede på det.

Udover alle de mange gode oplevelser på og ikke mindst udenfor banerne, der er i vente for den kommende træner, så er der også lidt andre goder i det. Alt dette aftales selvfølgelig med klubben ved henvendelse.

Vi har derudover aftalt et mindre mentorforløb med trænerteamet fra de forrige sæsoner (Jeanette og Ronnie), så man bliver ikke overladt til sig selv. Skulle man have tid og lyst, så sørger klubben også for at du kan komme på forskellige kurser for at dygtiggøre dine kompetencer så stjernerne kan få den bedste træning.

Skulle det være dig som vi søger, så kontakt Jeanette på 2246 2357